ÉJJEL (NAPPAL) BUDAPEST

ejjelnappalbp_1623ejjelnappalbp2_1623ejjelnappalbp3_1623ejjelnappalbp3_1623ejjelnappalbp5_1623

Hello everybody! Here I am with my final round of BP photos. On my last night there me and Orsi took the tram till the Margaret Bridge and from there we walked till the Chain Bridge. This approx. 1,8 km promenade is a really touristic spot, because walking down the street you can see all the symbols of the city: Margaret Island, the Parliament, Chain Bridge, Fisherman’s Bastion and the Buda Castle.

So I will leave you with these photos and see you soon! 😉


Sziasztok! Utolsó este Orsival elmentünk a Margit híd budai hídfőjéig, ahonnan elsétáltunk a Lánchídig. Attól függetlenül, hogy ez a sétány nagyon közkedvelt, nem találkoztunk olyan sok emberrel. Mind azon nevettünk, hogy most tipikus turisták vagyunk, hisz mind a nagyon híres épületekről csináltunk képeket, és pózoltunk a parlament előtt is – csak a Duna állt közénk.

Szép volt a pesti kirándulásom, hisz két olyan emberrel lehettem, akiket nagyon szeretek, de két másik ember mindhármunknak nagyon hiányzott!

Legyen egy szép napotok!

Zs.

ps. Muszáj volt ezt a címet adjam a bejegyzésnek, attól függetlenül, hogy nem éjjel voltunk kint, hanem este nyolc körül, és mikor leszálltunk a villamosról, a BP-sek épületével szemben találtam magam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s